Over KellyIk ben Kelly Dienaar 36 jaar en ruim 17 jaar werkzaam in het kappersvak. Hiervan heb ik een jaar gewerkt bij FOX kappers, hierna startte mijn eigen avontuur, ik opende in 2007 de deuren van mijn eigen kapsalon in Schiedam Zuid. Na 17 succes volle jaren besloot ik een kapsalon aan huis te realiseren, zo kan ik mijn werk en privéleven met de kinderen makkelijker combineren. Ik ben een gediplomeerde all round hairstyliste voor dames, heren en kinderen, gespecialiseerd in kleuren!.

U bent in mijn salon van harte welkom, ik vind het belangrijk dat de klant zich op zijn/haar gemak voelt, daarom is mijn kapsalon knus, gezellig en huiselijk ingericht. Ik sta voor service en kwaliteit, werk met professionele kappers producten en volg regelmatig een Hairstyle educatie programma. 

Mijn ultieme doel is dat u met een mooie, nieuwe look tevreden de deur uit gaat en of dit nu gaat om wassen, knippen, kleuren, krullen, stylen en/of haarverzorgings advies bij mij bent u verzekerd van een passende coupe!Voor het maken van een afspraak of andere vragen kunt u bellen en/of appen naar :

06 46 20 80 19 van maandag t/m vrijdag van 09:00 uur - 17:00 uur.