ContactKelly Kooijman is de trotse eigenaresse van Kapsalon Hair and Tools.
10 - jaar geleden opende zij de deuren van haar kapsalon/haarwinkel in de Groenelaan. In verband met de toenemende drukte werd de salon in de Groenelaan te klein. Dus nam Hair and Tools na zes jaar een grote stap. Zij verhuisde naar een grotere salon in de Beierlandsestraat 1A (hoek Groenelaan) Schiedam.

Deze dames- en herenkapsalon voor jong en oud staat voor Service en Kwaliteit. Kelly en haar team volgen veel demonstraties & cursussen, zodat zij altijd op de hoogte zijn van de nieuwste trends & technieken in het kappersvak.

Hair and Tools heeft een breed assortiment aan topproducten. Elk gewenst model, voor zowel dames, heren en kinderen is mogelijk.

Onze openingstijden zijn:

Maandag GESLOTEN
Dinsdag GESLOTEN
Woensdag GESLOTEN
Donderdag 09:00 - 18:00
Vrijdag 09:00 - 18:00
Zaterdag 08:30 - 15:00
Zondag GESLOTEN
‼️❗️‼️ LET OP: ‼️❗️‼️
Telefonisch zijn wij wel van maandag t/m zaterdag bereikbaar, voor eventuele vragen en om afspraken te maken.
We werken alleen op afspraak, mogen niet meer als 3 klanten tegelijk in de zaak hebben en vragen dan ook om uw begrip als u even buiten moet wachten.. kom hierom zoveel mogelijk op tijd..niet te ver van te voren en niet te laat want ivm de strakke planning kunnen we dat niet inlopen.. Verder ben ik telefonisch elke dag bereikbaar, mocht ik niet in de gelegenheid zijn op te nemen graag dan de voicemail in spreken met uw naam en tel. nummer dan bel ik u zsm terug..

Ivm alle maatregelen (het hygiëne protocol) die we moeten volgen ivm het virus..

Voorbeelden hiervan zijn
- wegwerp kapkleden
- wegwerp handdoeken
- wegwerp servies
- desinfecteer voor handen
- extra handschoenen
- mondkapjes
- desinfecteren na elke klant van werk plek en materiaal wat product en tijd kost

Tijdens de behandeling draag ik zelf een mondkapje en het enige wat ik van mijn klanten verwacht is dat ze bij binnenkomst hun handen desinfecteren met het speciale pomp flesje op de balie en dat ze op de 1,5 meter met andere klanten letten. Zelf zorg ik dat de klanten 1,5 meter uit elkaar kunnen zitten tijdens de behandeling.